In Dameskorfbal Zaalfinale streden de twee beste teams uit de Topklasse en A-jeugd Hoofdklasse tegen elkaar om de titel Nederlands Kampioen.
Be Quick nam het op tegen Korfbalvereniging Rosolo.
In een bomvolle Maaspoort in Den Bosch hebben de korfbalsters van Be Quick uit Nuland beslag gelegd op de landstitel in de zaal. In de finale werd regerend landskampioen Rosolo uit Reusel met 13-12 verslagen.
In de allerlaatste seconde tekende Lisa Coppens voor de winnende treffer.
Reacties op Facebook:  Wow, wat een wedstrijd! In de buzzer de winnende goal maken! KIPPENVEL! De B-Side: ONGELOOFLIJK! Iedereen KEI HARTSTIKKE bedankt! KNKV, Scheidsrechters, Supporters, Vrijwilligers, Leden van Be Quick, Bestuur en iedereen die Be Quick een warm hart toedraagt!

En zonder tegenstander geen winnaar, ook Korfbalvereniging Rosolo bedankt voor deze mooie en spannende wedstrijd!