De meeste Rosmalenaren herinneren zich nog wel dat op de plek waar VIZIER is neergezet, voorheen de Aldi en een parkeerplaats waren gesitueerd, maar daarvoor in de zeventiger jaren was er autobedrijf/rijschool van Ties Verhoeven aan de Raadhuisstraat  gevestigd met een benzinepomp en verhuisde het gehele bedrijf in 1978 naar de Burgemeester Mazairaclaan, waar het nu nog zit.

Nadat de Aldi in 2016 is verhuisd naar de Molenhoek, is het pand antikraak bewoond om verval tegen te gaan en in november 2021 is men uiteindelijk begonnen met bouwrijp maken, omdat er plannen waren om er 37 huurappartementen te gaan bouwen en vandaar dat de komende 4 weken de bouw van “VIZIER” nog een keer in beeld komt vanaf het eerste moment tot de oplevering in mei 2023.

 

Ondergetekende, heeft als fotograaf, correspondent en acquisiteur bij ROS TV-Krant in de achter ons liggende jaren al vele reportages mogen maken en veel advertenties binnen kunnen halen en daar- door veel contacten kunnen leggen, waaruit uiteindelijk ook het bouwen van mooie projecten uit voort zijn gekomen.

Na enkele gesprekken bij Hoedemakers bouw en ontwikkeling was er al sprake van een goede klik en kwam een project in Hintham als eerste opdracht binnen: 2 appartementen gebouwen, waarna er ook de bouw van Woonzorgappartementen in de Seringenstraat en VIZIER in de Raadhuisstraat bijkwamen en nu ook in de Parktuinen – de Lanen het nodige te fotograferen is, zodat u als kijker nog veel mag verwachten in de komende tijd van de foto’s van ROS TV-Krant.

Tekst en foto’s Ted van der Loo