Een muzikale voorstelling ter ere van de rijke geschiedenis op Landgoed Coudewater;

‘Al sinds jaar en dag ligt de focus van Landgoed Coudewater op het verlichten van stress en het creëren van een kalme gemoedstoestand. De tijden zijn veranderd maar de mentaliteit op het landgoed is hetzelfde gebleven. Maar waar vroeger het landgoed in teken stond van de zorg, biedt het straks alle ruimte om buitengewoon goed te wonen.’ (www.landgoedcoudewater.nl)

Wij als huidige hoeders & partners van Mariakapel Coudewater willen deze middag in samenwerking met Eterij Leefgoed voelbaar maken dat wij als hedendaagse ondernemers, wonend en/ of ‘werkend’/ actief op dit Landgoed de historie omarmen en oprecht dankbaar zijn voor precies die realiteit. Wij mogen als eersten ont-dekken wat er tijdens de transitie én na de transitie van Landgoed naar Leefgoed daadwerkelijk mag her-leven & ont-wikkelen tussen het aanwezige groen.

Eenieder die op directe of indirecte wijze herinneringen heeft aan het landgoed is deze middag van harte uitgenodigd.

Meld je aan op onze website; www.mariakapelcoudewater.nl