Dit jaar viert kinderkoor Eigenwijs van de Lambertus- en de Laurentiuskerk het zestigjarig bestaan! Reden genoeg voor een feestje en aanleiding om op 17 juni een concert te geven samen met Marcel en Lydia.

Als je een uitgebreide geschiedenis van het koor wil lezen, kijk dan eens op de website.     Daar lees je over het begin van het koor, het samengaan van de koren Kleinnoot en Eigenwijs en de verschillende dirigenten die het koor heeft gekend. Daar kan je ook lezen over de jubileummusical van tien jaar geleden. Maar dat is allemaal geschiedenis.

Nu is het jaar van het zestigjarige jubileum aangebroken en dat gaat gevierd worden!

Het concert is op 17 juni van 16.00 tot 17.00 uur in de Laurentiuskerk.

Het feestje wordt dan tot 17.45 voortgezet. De entree is vier euro per persoon.

Zing je ook graag? Kom gerust een keer meedoen bij een repetitie.

Iedere vrijdag van 18.30 – 19.15 uur in de Laurentiuskerk, verwelkomen we kinderen met passie voor zingen.