Zondag 11 juni van 11 tot 17 uur – de grootste Kunstmarkt van Brabant!

In het kader van haar 12,5-jarig bestaan pakt stichting KuBra extra uit en tovert het hele centrum van Rosmalen om tot de karakteristieke Parijse kunstenaarsbuurt. Je waant je op zondag 11 juni van 11 tot 17 uur in Franse sferen, een klein Montmartre!

Tijdens de kwalitatief hoogwaardige Kunstmarkt, met nagenoeg 135 deelnemers, worden er demonstraties gegeven, presenteren en verkopen de kunstenaars hun werkstukken en is de variatie enorm.

De grootste van Brabant met kunstenaars, niet alleen uit de regio, maar uit het hele land.

Op de website staat een overzicht van de deelnemers.

Vanaf 2023 zal iedere 2e zondag van juni de Kunstmarkt-Rosmalen worden gehouden!

Gezellige terrasjes in Franse sferen met livemuziek, op het podium een middag vullend programma met Franse chansons door o.a. muziekvereniging St. Cecilia, orkest Da Capo, Hevo-koor, dans van dansschool Dream Dance en Franstalige muziek uit de platenkoffer van Satisfaction! Meer dan 150 lokale muzikanten, zangers en dansers zullen het podium betreden!

In de Kinderhoek op de Driesprong kunnen kinderen en ook hun ouders, tekenen, schilderen, zeefdrukken, papierscheppen en veel meer. Het kunstwerk dat de afgelopen weken is gemaakt tijdens het community-art project ‘Schilder een ijsje’ door inwoners van Rosmalen wordt deze dag voor het eerst getoond. Voor de actieve kinderen die een kunstwerkje maken is er een beloning in de vorm van een ijsje van La Vittoria IJs.