Binnen het barbershopkoor Duketown Ladies is een kwartet gevormd: Ladies 2. De vier ladies zoeken meer uitdaging en brengen in kleine bezetting en op enthousiaste en originele wijze close harmony-songs.
Ook zij zingen vierstemmig en a capella. Het is een welkome aanvulling, aangezien bij sommige evenementen een kleine groep beter past. Ze zijn te benaderen en te boeken via de website www.duketownladies.nl.

Ladies 2

De vier ladies brengen 4-stemmig en a capella op een eigen, aparte en soms uitdagende wijze pop, folk, rhythm & blues en mooie liefdesliedjes.
Zij laten het close harmony-zingen volledig tot zijn recht komen. Er staan inmiddels enkele optredens op de agenda: op 25-06-23 Open Tuinen Route Vught (www.welkombijkant.nl) en op 02-07-23 Gluren bij de Buren (www.glurenbijdeburen.nl).

Barbershopkoor Duketown Ladies

Ladies 2 en Barbershopkoor Duketown Ladies uit ‘s-Hertogenbosch zijn enthousiaste dames die het barbershop zingen een eigentijdse en kleurrijke invulling geven. Barbershop is een vorm van close harmony met gemakkelijk in het gehoor liggende liedjes, voornamelijk in het Engels en Nederlands met speciale arrangementen en choreografie. Er wordt 4-stemmig a capella gezongen. Het koor is opgericht in 2009 en bestaat uit 27 leden. Met name hoge stemmen zijn welkom.