Kop is eraf: de kaartverkoop voor de eerste dertien voorstellingen van Boulevard 2023 is gestart. Tegelijkertijd is Boulevard Magazine 1 verschenen, een nieuwe uitgave van het festival, met daarin achtergrondartikelen, columns en interviews over die eerste voorstellingen.

Dit jaar maakt Boulevard geen allesomvattend programmaboek maar vier festivalmagazines die gratis worden verspreid onder de vaste bezoekers en verkrijgbaar zijn op vele locaties in Den Bosch en daarbuiten. Bovendien is een onlineversie te vinden op de website.

Uit gesprekken met ons publiek is naar voren gekomen dat alle informatie over het brede programma in één keer overweldigend kan zijn. Daarom hebben we besloten om dit jaar de informatie over het programma te spreiden. In het eerste magazine is informatie te vinden over de eerste dertien voorstellingen waarvoor nu al kaarten verkrijgbaar zijn. Festivalmagazine 2 verschijnt op maandag 26 juni, met daarin informatie over de rest van de programmering. Vanaf dat moment start de kaartverkoop voor het totale aanbod. Magazine 3 en 4 verschijnen tijdens het festival.

Zuiderpark en de Parade

Ook voor deze editie van Theaterfestival Boulevard is het festivalhart weer in het Zuiderpark. Daarnaast zijn we ook met diverse tenten op de Parade te vinden en – zoals het publiek van ons gewend is – op verschillende locaties in het centrum van s-Hertogenbosch en daarbuiten.

Tickets voor de eerste voorstellingen zijn online te koop via www.festivalboulevard.nl.

 

Theaterfestival Boulevard vindt van 3 t/m 13 augustus plaats in ‘s-Hertogenbosch.