Ben jij een krasse oudere en wil je nog sportief bewegen? Meld je dan snel aan bij OJC ROSMALEN! Onder begeleiding van een ervaren trainer voetballen daar de ‘old stars’ elke dinsdag- en donderdagochtend. Zonder slidings, met weinig lichamelijk contact, op een veld dat aangepast wordt op het aantal aanwezigen. Iedere deelnemer doet mee op zijn eigen tempo en naar zijn of haar eigen kunnen. De oudste deelnemer is pas 82 jaar jong en de jongste is 64 jaar.

Kom eens kijken, trek de stoute schoenen aan, en doe een keer op proef mee. Laat je bij twijfel gratis keuren door een van de fysiotherapeuten voor een medisch advies. Kleding is er voldoende, schoenen kun je aanschaffen na een proefperiode. Voor meer informatie en aanmelden: kom op dinsdag of donderdag langs bij OJC tussen 10.00 en 11.30 uur, of mail naar 55plus@ojcrosmalen.nl.