Op 2 juli zingen Ladies 2, een kwartet gevormd uit Duketown Ladies, bij de Zomereditie van Gluren bij de Buren op locatie: Buurttuin Bietje bij Bietje (hoek Baden Powellstraat – Ophoviuslaan, 5212 BW ‘s-Hertogenbosch). Optredens om 13.45, 15.15 en 16.45 uur.

Info: www.duketownladies.nl, www.glurenbijdeburen.nl en www.bietje-bij-bietje.nl.

Ladies 2

Vanuit het barbershopkoor Duketown Ladies is het kwartet Ladies 2 gevormd. Zij zoeken meer uitdaging en doen dit op enthousiaste en originele wijze. Zij brengen 4-stemmig en a capella op een eigen, aparte en soms uitdagende wijze pop, folk, rhythm & blues en mooie liefdesliedjes. Zij laten het close harmony-zingen volledig tot zijn recht komen.

Gluren bij de Buren

Gluren bij de Buren is een amateurkunstfestival met optredens in tuinen in wel 23 Nederlandse gemeenten, waaronder ‘s-Hertogenbosch. Allerlei disciplines worden uitgevoerd: diverse vormen van zang, ballet, rap, cabaret. Dit wordt gekoppeld aan een passende tuin.

Bietje-bij-bietje

In de wijk Muntel-Vliert wordt sinds 2014 door buurtbewoners gewerkt aan buurttuin Bietje-bij-bietje op het veld aan de Baden Powellstraat, hoek Ophoviuslaan.