Op donderdagavond 6 juli is er weer een GESPREKSSTOF & INSPIRATIE avond – voor 30’ers, 40’ers en 50’ers in het Parochie Centrum te Rosmalen.
We gaan elkaar ‘niet zomaar’ ontmoeten, maar zullen in steeds wisselende kleine groepjes met elkaar in gesprek gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen … tot het moment van de stoelendans ons weer naar een andere tafel laat bewegen.
Vragen-starters en inspiratie-spellen zullen op de tafels staan. En er is 1 tafel met een ‘gespreksstof’- community-art werk van kunstenares Anne van den Heuvel.  Kom je gezellig met ons samen-zijn?
Wie weet welke verhalen ons verbinden, en welke nieuwe onderwerpen aangewakkerd worden … boordevol inspiratie, interessant, raadselachtig, grappig … Laten we met elkaar in dialoog te gaan … met ieders eigenheid. Wij hebben er zin in! Jij ook?
Je bent welkom vanaf 19.15 /19.30 voor een drankje en een praatje. Vervolgens beginnen we aan onze ‘stoelendans’. We zien je graag op 6 juli tussen 19.15 en 22.00 aan de Rodenborchweg 2 te Rosmalen. Gelegenheid om te parkeren is er voldoende in de omgeving.

 

Bijdragen: Consumpties kunnen worden voldaan in de pot à € 1,- per drankje en het zou fijn zijn als er een vrijwillige bijdrage voor de avond kan worden voldaan voor het gebruik van de ruimte en faciliteiten.

GESPREKSSTOF & INSPIRATIE

Wij zijn een initiatief met en voor 30’ers 40’ers en 50’ers uit Rosmalen en omgeving.
Heb jij zin en tijd om zo nu en dan eens aan te sluiten bij een gezellig, inspirerend en verdiepend avondje met gelijkgestemden?
Kom dan eens sfeerproeven in de spiksplinsternieuwe locatie van het Parochie Centrum in Rosmalen, waar iedereen van harte welkom is.
Samen zijn, filosoferen over het leven, een spannende presentatie, een lolletje trappen, elkaar leren kennen, samen aan een gespreksstof-kunstwerk werken, muziek maken, een singer-song-writers avond, een spel spelen, lachen, plaatjes draaien, verbinding zoeken, stoelendans … en wat al niet meer. Eens per maand (m.u.v. zomervakantie) komen wij samen op donderdagen met telkens een andere activiteit en gespreksstof te over.