Preview

We halen nu eens een keer geen gasten de studio binnen maar zetten de Rosbloemetjes buiten.

Nog maar kortgeleden beleefde Bertie Roovers zijn duizendste PunT NL. Staat hij inmiddels weer met beide benen op de grond of zweeft hij nog op de bekende roze wolk boven Rosmalen?

We gaan het hem gewoon zelf vragen. Hoe is de muzikale interesse begonnen? Wat doet muziek met hem? Wat draait hij het liefst als hij niet zelf een programma presenteert? Op dit soort vragen hopen we op zondagmiddag 30 juli van 13.00 uur tot 14.00 uur antwoord te krijgen.

Behalve de duizendste PunT NL is hij ook een duizendpoot want omdat de vaste technicus Herman Hubers geniet van een welverdiende vakantie neemt Bertie ook de techniekhonneurs waar. Geïnterviewd worden en de schuiven bedienen; als dat maar niet naar de knoppen gaat..

Wij hopen u als luisteraar te mogen begroeten via de welbekende kanalen onder meer als achtergrondgeluid via Ziggokanaal 43.

 

Techniek & hoofdgast: Bertie Roovers

Presentatie: John Goedmakers