Je zaterdag is in goede handen bij Ros Radio, zeker tussen 11 en 13 uur tijdens Tiana’s Zaterdag.

Met het Kluskwartiertje, Allesbehalve dan Engelstalig en van Groot naar Klein is de variatie aan artiesten en de muziek groot te noemen. En ook wordt er stilgestaan bij het plotseling overlijden

van Sinead O’ Connor wat we afgelopen woensdag 26 juli te horen hebben kregen. We draaien uiteraard een nummer van haar.

26 juli is ook een datum waar een bekende artiest maar liefst 80 kaarsjes mocht uitblazen. Hij vierde zijn verjaardag in een nachtclub in Londen en onder de gasten waren Leonardo di Caprio, Ron Wood, Lenny Kravitz, zijn ex-vrouw Jerry Hall en natuurlijk zijn vriendin Melanie Hamrick. De naam van de jarige job is Mick Jagger, dus mag een nummer van The Rolling Stones niet ontbreken tijdens Tiana’s Zaterdag.

Afgelopen 8 juli verzorgde Mick Stender samen met zijn band een optreden in de Meent in Nuland ter ere van de 1000e Punt NL uitzending van onze Ros collega Bertie Roovers. Zijn nieuwste single is vrijdag uitgekomen en is gebombardeerd tot Tiana’s Toppop.

Tiana’s Zaterdag is te beluisteren via Ziggo 43 – www.ros-radio.nl – radioNED – Trined 532 en via de Ros app