Van 18 tot en met 27 augustus kun je weer genieten van de Bossche kermis. Met ruim 50 attracties en kramen is het de gezelligste familiekermis van Nederland. Waar iedereen, jong en oud, 10 dagen lang van harte welkom is.

Op de Bossche kermis draait het nog écht om de kermis. Aan snelheid geen gebrek in de Break dance, Turbo Poly, Showtime of de Mega Booster. En ook aan de durfallen die van hoogtes houden is gedacht. Kom genieten van het uitzicht in het reuzenrad op de Markt. Tussen alle attracties door kun je genieten van suikerspinnen, wafels, poffertjes en nog veel meer lekkers.

OPENING

Op vrijdag 18 augustus om 19.00 uur opent wethouder Ufuk Kâhya officieel de kermis. Het programma start met een act van Master illusionist Winfried. Wil je erbij zijn? De opening vindt plaats op de Markt ter hoogte van de familieachtbaan en de botsauto’s.

PRIKKELARME KERMIS

In ‘s-Hertogenbosch willen we dat iedereen van de kermis kan genieten. Daarom organiseren we op zaterdag 19 augustus tussen 12.30 – 13.30 uur ook een prikkelarme kermis. Een kermis waarbij we de lichten doven, het geluid zachter zetten en de draaisnelheden waar mogelijk aanpassen. Mensen met bijvoorbeeld autisme, epilepsie, een lichamelijk en/of geestelijke beperking en ouderen kunnen dan ook genieten van de kermis.

EXTRA (KINDER)PROGRAMMA

Naast alle attracties is er voor de kleine bezoekers nog een leuk extra programma:

Vrijdag 18 augustus worden er tussen 18.00 en 21.00 uur foto’s gemaakt door Kermiskiekjes, je krijgt de foto gratis aangeboden door Bossche Kermis 2023.

Zondag 20 augustus ontmoet je rond 15.00 uur een levensechte Transformers op de kermis.

Woensdag 23 augustus kun je op de foto met Mario & Yoshi.

Zondag 28 augustus kun je tussen 14.00 en 17.00 uur gratis glittertattoo’s laten zetten en schminken voor het Stadhuis én komt Bing om 15.00 uur langs voor een meet en greet.

Vrijdag 28 augustus worden er tussen 14.00 en 17.00 uur foto’s gemaakt door Kermiskiekjes, je krijgt de foto gratis aangeboden door Bossche Kermis 2023.