Het is tijd om onze smaakpapillen te verrassen en onze culinaire horizon te verbreden. SVH Meesterkok Albert Kooy kondigt met trots zijn nieuwe kookboek “De Nieuwste Nederlandse Keuken” aan.

Daarin staan beestachtige groenten centraal. “Vlees wordt veelal gebakken, gestoofd, geroosterd, gebraden of gebarbecued. De aardappels en de groenten vaak allen maar gekookt. Stel je nu eens voor dat we groenten ook gaan bakken, stoven, roosteren, fermenteren of BBQ’en. En groenten daardoor ‘Beestachtige lekker’ klaar maken en laten smaken” aldus Albert Kooy.

Het boek geeft (amateur) koks en foodies handvatten hoe dit te doen en neemt je mee in de visie van Albert Kooy. Er staan ruim 200 recepten in het boek. Het servies in het boek is gemaakt door Cor Unum.

Voorafgaand aan Bourgondisch Den Bosch vindt op 16 september a.s. bij Cor Unum een exclusieve signeersessie plaats van 15 – 17 uur. Tijdens deze sessie zal Albert Kooy persoonlijk zijn inspiratie en passie achter het boek onthullen en het is een uitgelezen kans om al je brandende kookvragen te stellen. De eerste 40 kopers krijgen daarbij gratis onderstaand Cor Unum Escargot-bord.