Op zondag 1 oktober organiseert het Gemengd Koor ‘s-Hertogenbosch een Najaarsconcert in de St. Catharinakerk te ‘s-Hertogenbosch.

Het koor, dat dit jaar 65 jaar bestaat, heeft ruim 50 actieve leden die de wekelijkse repetitie bijwonen onder de leiding van onze dirigent/pianist Rein Boeijen.

De koorleden zijn het afgelopen jaar enorm ijverig bezig geweest om nieuwe muziek in te studeren en “oude nummers” weer op te poetsen. Dat heeft geresulteerd in een breed en interessant programma dat wij u op 1 oktober gaan aanbieden. We hebben daarbij ook nog de medewerking van violiste Marieke Keser die samen met het koor én als soliste begeleidt door Rein een aantal nummers zal vertolken.
Wij nodigen u graag uit om dit bijzondere concert bij te wonen. De toegang is gratis.
Na afloop wordt een gift zeer gewaardeerd. Wij hopen daarnaast dat u zo onder de indruk bent dat u ook lid van ons koor wil worden. U wordt met open armen ontvangen en gaat ervaren hoe fijn het is te zingen in een gezellig en ambitieus koor.

Het concert vindt plaats in de St. Catharinakerk aan de Kruisbroedershof te ‘s-Hertogenbosch.

Aanvang 14:00 uur. Info:  https://gemengdkoor.nl/agenda