Stap terug in de tijd en dompel jezelf onder in de betoverende sfeer van de jaren ’50, ’60 en ’70 tijdens Rock Around the Jukebox Experience.

Rock Around the Jukebox Experience wordt gehouden op zaterdag 7 en zondag 8 oktober bij Autotron ‘s-Hertogenbosch. Dit sfeervolle evenement biedt een breed scala aan stands gevuld met de meest prachtige vintage schatten die je kunt vinden. Van jukeboxen en grammofoonplaten tot (vintage) kleding, flipperkasten, meubels, neonreclames en andere hippe hebbedingetjes uit die tijd.

Maar dat is nog niet alles! Tijdens Rock Around the Jukebox Experience kun je genieten van liveoptredens van geweldige bands die de muziek uit die tijd weer tot leven brengen. Laat je meeslepen door de onweerstaanbare klanken van de fifties, sixties en seventies in het thema Cliff ’n Shadows. Live optredens worden onder andere verzorgd door rockabillyband ’69 Comback, Roy P-Cat and the V8 en Cliff Richard & The Shadows Tribute Band Young Ones. En natuurlijk kun je zelf ook de dansvloer betreden en je moves laten zien op de nostalgische dansvloer. Het belooft een feestelijke en swingende ervaring te worden!

Rock Around the Jukebox Experience 2023 belooft een onvergetelijke dag vol nostalgie, muziek en plezier te worden. Kom langs en deel deze magische ervaring met vele andere enthousiaste bezoekers. Mis het niet en beleef samen de hoogtepunten uit die tijd!

Op zaterdag 7 en zondag 8 oktober vindt Rock around the Jukebox Experience plaats aan de Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen. De zaal is geopend van 10.00 tot 17.00 uur.