Op zaterdag 23 september a.s. is het de jaarlijkse Burendag.

Op verschillende plaatsen in de wijk wordt dit gevierd zo ook BijBomans. Die middag is de deur geopend voor iedereen om samen Burendag te vieren. Het doel van de middag is elkaar ontmoeten, gezellig bijpraten en wellicht meedoen aan een activiteit om de omgeving of elkaar beter te leren kennen.

Hoe ziet de middag eruit?

13.30 – 14.00  Inloop met koffie, thee en iets lekkers Openingswoordje
14.15  Cor Haest (IVN)  geeft een korte presentatie over het Kanaalpark
14.30 – 16.00  Start begeleide wandeling naar en door het Kanaalpark met Cor Heast (IVN) die tijdens de wandeling je van alles kan vertellen over de natuur.
Om 15.45 uur wandelen we samen met Cor terug naar BijBomans voor de nazit met een hapje en een drankje. Ga je mee met de wandeling? Zorg dan dat je op tijd aanwezig bent!
14.30 Degenen die BijBomans blijven en niet meegaan naar de wandeling krijgen presentaties te zien op het digibord over het Kanaalpark door de maanden heen en de dieren die daar leven.
14.45 Pauze en gelegenheid om wat te drinken en bij te praten.
15.15 Hierna bekijken we BijBomans oude gebouwen en huizen die  vroeger in Rosmalen stonden en er nu soms nóg staan. Foto’s en filmpjes van De Heemkundekring Rosmalen.
16.00 – 16.45  Als de wandelaars terug zijn kiezen we de winnende foto van het jaar en daarna volgt er een nazit met een drankje en een hapje.
Hopelijk zien we jullie op de Burendag en maken we er samen een gezellige middag van.