In Perron-3 was op donderdagavond 5 oktober de première van de musical Hair. De 2-Stage Jeugd musicalgroep speelt van donderdag tot en met zondag deze beroemde musical.

Hair gaat over George Berger en zijn zoektocht naar een vrije toekomst. Samen met zijn vriendin Sheila, zijn beste vriend Claude en Jeanie, Woof en Hud en een heleboel andere jongeren behoort hij tot een vriendengroep die onafscheidelijk is. Ze maken zich druk over de oorlog en zetten zich af tegen de wurgende greep van de maatschappij.

De groep strijdt voor vrede, liefde en vooral voor totale vrijheid. Een leven zonder wetten en regels, zonder taboes en kleren. Maar met een oorlog die hen in de nek hijgt, is het maar de vraag of Berger en zijn vrienden dat ideaal kunnen realiseren.

Maarten van Caldenberg maakte de volgende foto-impressie ….