De Rosmalense fotoclub ’t Spectrum organiseert FOTO-EXPO23 op zaterdag 28 en zondag 29 oktober in De Ontmoeting (HEVO) in Rosmalen. Aansluitend is veel werk ook nog te zien in PERRON-3.

 

Ruim 20 leden van  fotoclub ’t Spectrum laten dan hun foto’s zien.

Er is deze keer géén thema of opdracht meegegeven, de fotografen zijn volledig vrij gelaten in hun bijdragen. Sommigen kozen voor de mogelijkheid om een foto-serie te tonen.

Het resultaat is een bijzonder gevarieerde tentoonstelling.

 

Tijdens het weekend in De Ontmoeting (het verenigingsgebouw van HEVO) zijn de foto’s te zien. Ook draait er doorlopend een videopresentatie met werk van verschillende groepen binnen de club, zoals macro-, straat- en architectuurfotografie. De aanwezige fotografen zullen graag hun werk toelichten. Verder is er een afdruk van de meest gekozen foto te winnen.

HEVO-voorzitter Frank van Beers opent FOTO-EXPO23 op zaterdag 28 oktober om 12.30 uur.

De Ontmoeting, Tulpstraat 2-4, Rosmalen, open op zaterdag tot 17.00 uur en op zondag 29 oktober van 11.00 tot 17.00 uur, entree gratis.

 

Van 1 t/m 26 november is veel van het getoonde werk ook nog te zien in PERRON-3, Hoff van Hollantlaan 1, Rosmalen, tijdens de reguliere openingstijden.   

 

Voor meer informatie over de fotoclub ’t Spectrum zie www.fotoclubtspectrum.nl