Afgelopen week maakte Rabobank bekent dat Speeltuin ‘t Kwekkeltje de meeste stemmen heeft gekregen tijdens de stemcampagne voor Rabo Clubsupport 2023. Rabobank bedankt al haar leden die de afgelopen periode hebben gestemd op hun favoriete club. Zo dragen we allemaal ons steentje bij aan de maatschappelijke doelen en ambities van verenigingen in Nederland. In totaal zijn er ruim 500.000 stemmen uitgebracht op de ruim 32.000 clubs en verenigingen die zich hadden ingeschreven met een maatschappelijk doel.

Bijna 47.000 Rabo leden in ’s-Hertogenbosch, Rosmalen, Vught, Vlijmen en Heusden stemden in de afgelopen periode op hun favorieten. 322 stichtingen en verenigingen uit de omgeving

’s-Hertogenbosch deden dit jaar mee met Rabo ClubSupport, en allemaal konden zij de stemmen goed gebruiken om hun doelen en ambities te realiseren.De coöperatieve Rabobank in Hertogenbosch en Omstreken stelt een deel van de winst hiervoor beschikbaar en dit jaar is dat een bedrag van € 200.000. De top 3:

 

1.            Speeltuin ’t Kwekkeltje, Rosmalen                                        730 stemmen

2.            Stichting Dierenambulance ’s-Hertogenbosch                  304 stemmen

3.            V.V. Haarsteeg                                                                                  265 stemmen

 

De volledige uitslag is vanaf vandaag te vinden op de website van de Rabobank: www.raboclubsupport.nl

Rabo ClubSupport

Iedereen verdient een club. Een plek waar je welkom bent, elkaar ontmoet, en waar je helemaal jezelf kunt zijn. Daarom ondersteunt de coöperatieve Rabobank al 20 jaar verenigingen door heel Nederland met Rabo ClubSupport. Een gezond verenigingsleven is een belangrijk onderdeel van een duurzaam en leefbare regio. Samen met onze partners NOC*NSF, LKCA en verschillende bonden bied Rabobank clubs en verenigingen kennis, netwerken en geld. De bank biedt vanuit haar coöperatief dividend, een fonds om de regio te versterken, extra hulp aan de verenigingen met de meeste stemmen.