Ben je toe aan iets nieuws voor aan de muur? Of zoek je nog een origineel cadeau? Kom dan zeker rondstruinen bij GA Shoppen! In het tweede weekend van oktober opent het Grafisch Atelier Den Bosch voor de tweede keer de pop-up prentenwinkel in kunstruimte de Melkfabriek. Kom kijken als je benieuwd bent wat je allemaal met grafische druktechnieken kunt maken: niet alleen prenten, maar ook bedrukte textiel, keramiek, boeken en kalenders kom je tegen.

 

Voor ieder wat wils GA Shoppen is dé kans om de verborgen pareltjes uit de kunstcollectie van het Grafisch Atelier Den Bosch in het echt te zien. Je zult verrast worden door de gevarieerdheid: van uitbundig gekleurde zeefdrukken en risoprints tot ingetogen zwart-wit etsen en steendrukken. De collectie bevat unieke prenten van bekende Brabantse kunstenaars en designers als Jan de Bie, Tijs Rooijakkers, Studio Turbo en ATTAK. Maar er is ook werk van jonge talenten, zoals Astrid Florentinus, Lotte van Lieshout en Hanna de Haan. Te koop voor aantrekkelijk prijzen voor zowel de kleinere als iets grotere portemonnee.

Praktische info:

  • Weekend van 14 en 15 oktober
  • Van 11.00 – 16.00 uur
  • Gratis toegang