Op zaterdag 4 november zingen zowel barbershopkoor Duketown Ladies  als het kwartet Ladies 2 bij Zielen in Gedachten op Begraafplaats Orthen, Herven 1 te ‘s-Hertogenbosch. Op deze dag rond Allerzielen worden ontvallen dierbaren herdacht. Begraafplaats Orthen is vrij toegankelijk van 18.00-20.00 uur. U kunt alleen of met anderen op warme en intieme wijze uw dierbare(n) herdenken op een mooi verlichte begraafplaats. Duketown Ladies en Ladies 2 zingen op diverse tijdstippen. Er vinden meerdere activiteiten plaats, zie: www.begraafplaatsorthen.nl, www.duketownladies.nl .

 

Zielen in gedachten

Zielen in Gedachten is een jaarlijkse herdenkingsbijeenkomst voor iedereen die zijn dierbare(n) in een sfeervolle, ingetogen omgeving wil gedenken. Alleen of met anderen in gedachten stilstaan bij overledenen, ongeacht waar deze begraven of gecremeerd zijn. Een sfeervol uitgelichte route voert langs o.a. muziek, rituelen, beelden, verhalen en poëzie. Voor kinderen zijn er speciale activiteiten. Zielen in Gedachten is een samenwerkingsverband van Coöperatie DELA, Klopper en Kramer Uitvaarzorg en Begraafplaats Orthen.

 

Duketown Ladies

Barbershopkoor Duketown Ladies uit ‘s-Hertogenbosch is een enthousiaste groep dames die het barbershop zingen een eigentijdse en kleurrijke invulling geeft, ditmaal geheel in herdenkingssfeer. Barbershop is een vorm van close harmony met gemakkelijk in het gehoor liggende liedjes, voornamelijk in het Engels en Nederlands. Er wordt 4-stemmig a capella gezongen. Vanuit het koor is kwartet Ladies 2 samengesteld. Het koor is opgericht in 2009 en bestaat uit ca. 30 leden.

 

Contact algemeen:                        Secretariaat Duketown Ladies

email:                                                   secretariaat@duketownladies.nl

website:                                             www.duketownladies.nl