Intocht Driekoningen ‘s-Hertogenbosch is eind oktober opgenomen in de Lokale Goededoelengids    ‘s-Hertogenbosch.

Stichting Intocht Driekoningen ‘s-Hertogenbosch organiseert op de eerste zondag van het nieuwe jaar in de Bossche binnenstad een fysieke optocht met koningen, herders en pages naar de basiliek Sint Jan. De optocht symboliseert de reis van de drie koningen in het jaar 0. Door middel van Het Vierde Geschenk ondersteunt de stichting kinderen die het minder breed hebben.

In de Lokale Goededoelengids ‘s-Hertogenbosch zijn organisaties opgenomen uit de sectoren buurt & wijk, kunst & cultuur, natuur & milieu en sociaal & maatschappelijk. De gids dient als hulp voor bedrijven en mensen die een lokale donatie overwegen of lokale goede doelen willen opnemen in hun testament. Met behulp van de gids kunnen zij een weloverwogen keuze maken.

Alle opgenomen organisaties zijn gescreend op betrouwbaarheid, doelmatigheid, lokale betrokkenheid, continuïteit en (sociale) duurzaamheid.