Nadat tijdens het 11-11 bal in Zandhazendurp op vrijdag 3 november afscheid is genomen van Prins Dirk d’n Urste (Dirk Verbiesen) en Adjudant Ton (Ton Verbiesen) werden later op de avond de nieuwe prins en zijn adjudant bekend gemaakt. Prins Olaf d’n Urste, Olaf Thelissen zal komend carnavalsseizoen de scepter zwaaien over Zandhazendurp met aan zijn rechterhand Adjudant Niels, Niels van Mierlo.

Olaf Thelissen (56), getrouwd met Petra van Dijl, vader van zoon Tim en gelukkige baas van Doortje werd geboren in Oeteldonk, verhuisde al heel jong naar Oetelhaozendam en woont sinds 7 jaar in de Molenhoek van Zandhazendurp. Olaf werkt als informatie manager bij Van Neijnsel in Den Bosch.   Tot vorig jaar was hij actief in de politiek, waarvan 12 jaar in de gemeenteraad voor het CDA. Als beschermheer der koperblazers speelde hij bij Team Plezier, bij Drumband Hintham en na een fusie met Harmonie Sint Cecilia vervolgens ook bij Muziekvereniging St. Cecilia waarvan hij ook voorzitter is geweest. Momenteel is hij voorzitter van Gedachteniskapel De Vennehof. Flabbergasted gevraagd te zijn voor de functie van Prins van Zandhazendurp en na een wel overwogen besluit hoopt hij Zandhazendurp naar behoren te kunnen dienen met Adjudant Niels als zijn rechterhand.

Niels van Mierlo (40), geboren, getogen en nog steeds wonende in Rosmalen heeft samen met zijn partner Marloes Hoedemakers twee kinderen. Hij is werkzaam als technisch werkvoorbereider bij Paal Parket. Zijn club is RKKSV, de Kruisstraatse voetbalvereniging waar hij voetbalt in het zesde team en training geeft aan de jongens onder de 11 team 1. In zijn vrije tijd is hij veel in de tuin bij zijn vijver te vinden en graag in de weer met oude Engelse auto’s. Een ritje op de motor slaat hij ook niet snel af. Na een goed gesprek met Olaf heeft hij na enige bedenktijd besloten de taak als zijn adjudant te gaan vervullen. Dit wordt je maar een keer gevraagd en die kans neemt hij dan ook met beide handen aan. Hij ziet de functie als een leuke nieuwe uitdaging en verwacht een druk maar gezellig carnavalsseizoen te gaan beleven, nieuwe mensen te ontmoeten en misschien wel een leuk weerzien met oude bekenden. Wilt u Prins Olaf d’n Urste en Adjudant Niels volgen? Bezoek dan regelmatig www.zandhazendurp.nl en www.facebook.com/zandhazendurp