Kwakkelend OJC presenteert bijzondere aanwinst, Jordaans international uit Noorwegen naar Rosmalen. Qua resultaten blijft OJC in een slechte fase zitten. Zaterdagavond ging het thuisduel met het Belgisch getinte Hoek met ruime cijfers verloren: 1-5, waardoor de Rosmalenaren de hekkensluiter van de derde divisie B blijven. Volgens trainer/coach Willem Leushuis zal het tij snel keren, ook door de komst van een bijzondere speler. ,,Ik ga OJC erin houden.”

Slechts één punt pakte OJC in zijn laatste zeven competitieduels. Bovendien was de kansloze nederlaag tegen Hoek niet de enige ruime verliesbeurt van het elftal van Leushuis. Eerder dit seizoen werd er al met forse cijfers verloren van onder meer Blauw Geel (1-4), SteDoCo (4-1), Quick (1-4) en Barendrecht (3-0). Volgens Leushuis hebben de slechte resultaten onder meer te maken met een gebrek aan vertrouwen.

De trainer kondigde ook nog de komst van twee versterkingen aan. Zo sluit aanvaller Zaid Al-Asfar per direct aan bij de selectie. Al-Asfar is een in Jordanië geboren aanvaller met een Noors paspoort. Hij trainde al enkele maanden mee bij OJC en kwam al in actie tijdens diverse vriendschappelijke wedstrijden.

Verder keert linksback Emile Lieuwen terug op het oude nest. Lieuwen verliet OJC afgelopen zomer voor Bennekom, maar zal na de winterstop weer in Rosmalen voetballen. Leushuis: ,,We zijn blij dat Emile en Zaid ons komen versterken. En als straks Niels Mulder en Joep van de Rande weer terug zijn van blessures, wordt de concurrentie weer wat groter”, besloot Leushuis.