Na het succes van vorig jaar wordt er weer een lichtjesavond bij OJC Rosmalen georganiseerd en jij kunt erbij zijn!

Lichtjesavond is een initiatief van Stichting Jan van Roosmalen. Deze stichting is in 2020 opgericht en vernoemd naar de voormalig terreinbeheerder van OJC: Jan van Roosmalen.

De stichting zet zich in voor kwetsbare doelgroepen door het organiseren van rolstoelvoetbal, Walking Football en nog veel meer projecten.

Dit jaar werken we samen met Stichting Inspired by Timba die uitdraagt dat je na het overlijden van een dierbare, toch kunt blijven ”SHINEN”. Deze stichting is vernoemd naar Tim van der Plas. Hij voetbalde al van jongs af aan bij OJC Rosmalen en kreeg van zijn ploeggenoten de bijnaam TIMBA. Tim is op jonge leeftijd (17 jaar), onverwachts overleden. De bedoeling van deze avond is om mensen te verbinden vanuit de gedachte dat je elkaar nodig hebt om verder te komen.

Daarnaast verlichten we met alle aangekochte kaarsen de gehele tribune voor een dierbare! Iedereen kan een kaarsje kopen. Hoe meer kaarsjes, hoe meer mensen we laten SHINEN. Zo maken we er met zijn allen een fantastische sfeerimpressie van! Je steunt door het kopen van een kaarsje ook nog eens de projecten van de stichting. OJC’ers, niet OJC’ers, vrienden, familie, etc. jullie zijn allemaal van harte welkom. Voor wie wil jij een kaarsje aansteken?