Op zondagmiddag 26 november organiseert Stichting Estia – Bewust en Spiritueel Den Bosch een lezing annex ervaringsmiddag met Jacqueline en Philip Fiolet van Healingcentre Beyond Medicine.

Zij zijn o.a. bekend van Tv-programma’s zoals ‘Iedereen Verlicht’ en ‘Tips and Travel’. Deze middag is voor iedereen met interesse in (contact met) buitenaardsen en/of healing. Niet alleen zullen Jacqueline en Philip na een korte meditatie in het eerste gedeelte van de middag vertellen wie zij zijn en hoe hun buitenaardse gidsen in hun leven zijn gekomen, maar ook waarom buitenaardsen juist nu heel duidelijk (wederom) in onze realiteit komen.

Verder zullen ze ingaan op wat ET-healing is en kunnen er persoonlijke of algemene vragen gesteld worden. Na de pauze is er een Stargate Meditatie, een verkenning van je multidimensionale zelf.

Locatie: SCC De Biechten, Vincent van Goghlaan 1, 5246 GA Hintham (Den Bosch). Aanmelding via aanmelden@estia.nu Kosten € 12,50 Aanvang 14.00 uur (welkom vanaf 13.30 uur). Vanaf ongeveer 16.00 uur is er na de lezing weer een Spiritueel Café; ook als je de lezing niet hebt bezocht.