KuBra-Art Rosmalen toont tijdens de kleurrijke expositie ‘Wintersalon ’23’ een diversiteit aan werken in haar galerie, online en in 5 etalages in het centrum van Rosmalen.

De feestelijke opening vindt plaats op zaterdag 25 november van 14 tot 16 uur in de KuBra-Art galerie, alwaar de kunstenaars vertellen over hun werk.

De expositie in de KuBra-Art Galerie, Achter de Driesprong 9 in Rosmalen loopt van 25 november t/m 14 januari 2024 en is vrij te bezoeken van woensdag t/m zaterdag van 11 tot 17 uur.

8 Brabantse kunstenaars hebben ons van indrukwekkende stukken voorzien. De expositie zit boordevol diversiteit. Een indrukwekkende blik in vele kleuren, stijlen en materialen.

De expositie biedt een breed scala aan kunstwerken, waaronder humoristische keramische vrouwenbeelden, steampunk sculpturen, impressionistische kleurrijke bloem- en natuurschilderijen, pentekeningen van dames met aquarel, abstracte acrylschilderijen, inktschilderijen van                       ‘s-Hertogenbosch op doek en installaties van natuurlijke materialen.

Daarnaast zijn er unieke kleine kunstwerkjes te zien van 15 regionale kunstenaars.

Exposanten:

Ine Apeldoorn                                  Janny Baijens

Loes Beks                                            Eline Moos

Jeannie op ’t Hoog                          Mieke van den Hoogen

Marion Janssen-Quaadvliet        Cor van Opijnen