Wij zijn TC D’n Hoek (Tractor Club)

 

We verzamelen altijd bij eetcafé d’n Hoek in de Kruisstraat, wat dus eigenlijk ons clubhuis is. Vandaaruit rijden we jaarlijks 4 of 5 rondritten met oude traktoren; waaraan we veel plezier en gezelligheid beleven.

Nu willen we 16 december een verlichte rondrit houden, waarbij de traktoren op allerlei manieren versierd worden met (kerst)verlichting.

Hierbij vermelden we de route die we gaan rijden, en hopen op veel toeschouwers langs de route.

De optocht vertrekt om 17:00 uur vanaf café d’n Hoek in de Kruisstraat.

 

ROUTE:   Vertrek van Café d’n Hoek – Vliertwijksestraat – Rondje Binckhorst – Oude Baan Oost – T.M. Kortenhorstlaan – Deken van Roestellaan – Annenborch – Deken van Roestellaan – Oude Baan – Sportlaan – Bredestraat – PC Hoofdstraat – Huygenstraat – Oude Baan – Molenstraat – Burg. Woltersstraat – Dorpsstraat – Burg. Nieuwenhuizenstraat – Verlengde van Meeuwenstraat – Deken van Roestellaan – Rodenborchweg – Schoolstraat – Dorpsstraat – Striensestraat – Hortensiastraat – Venstraat – Weidestraat – Tuinstraat – Boterbloemstraat – Orchideënstraat – Petuniastraat – Raadhuisstraat – Fort Alexanderstraat – Striensestraat – Dorpsstraat – Schoolstraat – Rodenborchweg – Zuster Bosweg – Oosteinderweg – Bruggen – Kruisstraat.