Op 28 januari presenteert De Knoekels met trots “De Tijdrace,” een muzikale familievoorstelling vol humor, in Perron-3. “De Tijdrace” belooft een avontuurlijke belevenis voor gezinnen in en rondom Den Bosch. Met een unieke mix van muziek en humor nemen De Knoekels jong en oud mee op een betoverende reis door de tijd.

Toby’s Tijdreisavontuur:

Toby en de kinderen gaan op zoek naar de 3 geluksgeboden. Met een speciale tijdmachine-fiets reist Toby naar verschillende plekken en tijden waar hij bijzondere figuren ontmoet, zoals De Holbewoner, Broccoliman en Het Blije Bijtje. Tijdens de voorstelling worden de kinderen onderdeel van de show en beleven samen met de spelers een speels, humorvol en muzikaal avontuur.

“Ik heb als Limburger met veel plezier 15 jaar geleden gewoond en gestudeerd aan de Koningstheateracademie in Den Bosch. Voor de liefde ben ik teruggekomen naar deze prachtige stad. De afgelopen 5 jaar hebben we met De Knoekels veel optredens verzorgd op scholen en BSO’s. Het is geweldig om onze aankomende theatertour te mogen starten in Brabant, de plek waar ik me als Limburger meteen weer thuisvoelde!” – Ruud Aarden, acteur, tekstschrijver/regisseur.

Praktische Informatie:

Voor kaartjes en aanvullende informatie, bezoek www.perron-3.nl en of kijk op www.deknoekels.nl voor alle speeldata. Like en abonneer de Knoekels op ons YouTube kanaal!

Mis dit unieke familieavontuur niet! De Knoekels nodigen gezinnen en lezers van de ROS TV-krant uit om samen te komen en te genieten van “De Tijdrace” op 28 januari in Perron 3 om 15.00 uur.