Zondagmiddag 19 november was de boekpresentatie van het nieuwe boek van Marcel Vorstenbosch, Verslingerd aan trailrunning – mijn droom achterna. De Tielebar in Nuland was voor deze gelegenheid omgetoverd in een zaal met vele attributen die herinneren aan de door hem gelopen (ultra)trails.

Onder belangstelling van familie, vrienden en bekenden werd de auteur geïnterviewd, werd het 1e   exemplaar uitgereikt en las de auteur zelf een passage uit zijn boek voor. De daarna gestarte verkoop verliep dermate snel dat de aanwezige boeken in mum van tijd waren uitverkocht. Er kan teruggekeken worden op een gezellige geslaagde middag.

De auteur beschrijft zijn boek op deze manier:

Als wat rennen op de weg plaats maakt voor uren hardlopen door bossen, over heuvels en in de bergen, gaan mannen zich van jongens onderscheiden!” Een lichaam dat ouder wordt, bepaalt niet of je in een ultratrail finisht.

Je eigen motivatie en doorzettingsvermogen zijn de belangrijkste pijlers. Ik ondervond tegenslagen, ervaarde afzien en richtte me op elementen waar ik wel invloed op had. Daarbij kwam ik steeds een stapje dichter bij mijn droom. Dit alles met het spook van DNF (did not finish) in mijn kielzog. Het leidde me naar mooie plekken, liet me belanden in opmerkelijke situaties en bezorgde me bijzondere ontmoetingen. Maar ging daarmee die droom uitkomen?

Titel:      Verslingerd aan trailrunning – mijn droom achterna

Auteur: Marcel Vorstenbosch

Verschijningsdatum:       17-11-2023       Aantal pagina’s:  174

ISBN:     9789464893656              Geïllustreerd:    nee

Verkoopprijs:     € 20,99 Uitvoering:         Paperback