In een vermakelijke wedstrijd is het Black Eagles zondagavond niet gelukt om door te stoten naar de kwartfinales van de NBB beker. In sporthal de Hazelaar waren de profs van Feyenoord met 55-96 te sterk voor de ploeg van Robert Harms.

In het eerste kwart kon Black Eagles nog gelijke tred houden (15-16). Na de 3-0 voorsprong voor de thuisploeg kon men Feyenoord meer dan twee minuten van het scoren afhouden, maar daarna was het al snel duidelijk dat Feyenoord zich deze avond niet liet verrassen.

De overige drie kwarten (11-27, 17-29 en 12-24) gingen dan ook overtuigend naar de basketballers uit Rotterdam. In een goed gevulde Hazelaar zagen de toeschouwers Jeroen van der Heiden met 11 punten topscorer worden aan de kant van Black Eagles. Roel Aarts was goed voor 10 punten en 7 rebounds. Bij Feyenoord kwam Isai Sow tot 15 punten.

Black Eagles kan zich nu weer richten op de competitie. De eerstvolgende thuiswedstrijd is op zaterdag 9 december om 20.30 uur in de Hazelaar. Tegenstander is dan Lokomotief 2 uit Rijswijk.