Zaterdagavond trad OJC aan tegen het eveneens laag geklasseerde UNITAS uit Gorinchem.
Bij een overwinning had OJC meer afstand kunnen nemen van de onderste regionen.
Maar in een aantrekkelijke 2e helft kwamen beide ploegen niet verder dan een gelijkspel.

Bij veel supporters had pakjesavond de voorkeur gekregen boven een bezoekje aan sportpark De Groote Wielen.
De eerste helft kenmerkte zich door een behoudende speelstijl van beide ploegen.
OJC kreeg al na een paar minuten een dot van een kans, maar deze werd niet verzilverd.
Ook UNITAS vergat te scoren bij een goede mogelijkheid.

Dankzij twee wissels vroeg in de tweede helft kreeg OJC meer grip op de wedstrijd.
Maar het was UNITAS dat in de 49e minuut scoorde.
Na aandringen van OJC was het invaller Nigel de Weerd die bij zijn eerste balcontact in de 78e minuut gelijk maakte.
OJC drong verder aan, maar ondanks een aantal mogelijkheden van Mouad Hassan bleef het bij 1-1.

Gezien het verloop van de wedstrijd een terechte uitslag.

Volgende week zondag moet de ploeg van trainer Willem Leushuis het opnemen tegen het eveneens laag geklasseerde RKSV Groene Ster.
Een overwinning zou OJC goed van pas komen.