In december mag Theater van de Stad met plezier 3 keer het Dickenskoor Oss verwelkomen voor een hartverwarmend meezingconcert. Dit muzikale evenement belooft een concert vol gezelligheid en bekende kerstnummers te worden!

Het meezingconcert, een populair initiatief van Theater van de Stad, wordt deze maand extra bijzonder in samenwerking met het Dickenskoor. Normaal is het meezingconcert maandelijks, maar in aanloop naar de feestdagen staat het concert maar liefst drie keer op de agenda. Het Dickenskoor brengt twee keer de magie van kerst naar De Lievekamp en eenmaal naar Acropolis in Megen. Een kans om samen te komen, te zingen en te genieten van de warmte van de kerstsfeer. Een gezellige ochtend om de feestdagen éxtra speciaal te maken voor de ouderen in onze gemeenschap.

Kaartverkoop

Toegangskaarten voor de meezingconcerten van het Dickenskoor op woensdag 13 en 20 december om 10.30 uur in het Theatercafé van De Lievekamp, zijn voor € 5,00 te koop via www.lievekamp.nl en aan de Theaterkassa. Telefonisch reserveren is mogelijk tijdens openingstijden via (0412) 66 76 76.

Toegangskaarten voor het meezingconcert van het Dickenskoor op dinsdag 12 december om 15.00 uur in Acropolis in Megen, zijn voor € 5,00 te koop via www.acropolis-megen.nl.