In samenwerking met Het Land van Herpen starten cursussen in Dorpshuis ’t Slotje

Muzelinck wil graag kunst en cultuur meer naar de dorpen brengen. In samenwerking met coöperatie Het Land van Herpen is er een cursusprogramma ontwikkeld. De cursussen worden gegeven bij Dorpshuis ‘t Slotje in Herpen. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Samen met Het Land van Herpen werkt Muzelinck (door deze activiteiten op locatie) aan meer verbinding en kansengelijkheid in het Dorpsraadgebied Herpen.

 

Open les gitaar op donderdag 14 december

Op donderdag 14 december is er van 14.15 – 15.45 uur de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend binnen te lopen bij de open les in Dorpshuis ’t Slotje. Gitaardocent Leroy Carli is dan aanwezig en kan je alles vertellen over de lesmogelijkheden op gitaar (akoestisch en elektrisch), basgitaar en ukelele. Deze open les is bedoeld voor kinderen, jongeren en volwassenen. Voor meer informatie over de lesmogelijkheden: https://www.muzelinck.nl/cursussen/muzieklessen-herpen/

 

Tekenen en schilderen

De cursus tekenen en schilderen is reeds gestart. Deze cursus is bedoeld voor volwassenen en wordt gegeven op vrijdagmiddag (13.30 – 16.00 uur) in Dorpshuis ’t Slotje. De cursus bestaat uit 10 lessen en kost € 50,00. De volgende cursus start op 2 februari 2024, inschrijven hiervoor kan middels een mail aan info@zorgcooperatieherpen.nl o.v.v. teken/schildercursus.

 

Spring & Zing voor peuters en (groot)ouders

Peuters (1 – 3 jaar) kunnen samen met hun papa, mama, opa of oma ontdekken hoe leuk het is om muziek te maken en op muziek te bewegen. De liedjes gaan over boodschappen doen, een wandelingetje maken, spelen, eten, enzovoorts. Ouder en kind volgen deze cursus samen. Deze cursus wordt gegeven op donderdagochtend (8.45 – 9.30 of 9.30 – 10.15 uur) in Dorpshuis ’t Slotje. De cursus bestaat uit 10 lessen en start op 11 januari. De kosten bedragen € 78,00. Inschrijven kan middels een mail aan info@zorgcooperatieherpen.nl o.v.v. spring & zing. 

 

Kijk voor meer informatie op www.zorgcooperatieherpen.nl