De Osse singer-songwriter Robin Borneman, tevens frontman van het symfonische rockorkest Trans-Siberian Orchestra en winnaar van de tv-talentenjacht We Want More,
is op vrijdag 22 maart 2024 te zien en te horen in theater De Lievekamp. Die avond speelt hij
tijdens een exclusief en eenmalig theaterconcert een muzikale mix van roots, blues en folk.
De
kaartverkoop is gestart via de website van het theater.

Robin Borneman is een bijzondere singer-songwriter. Zijn oprechte stemgeluid en verhalende muziek zijn uniek. In combinatie met zijn charmante persoonlijkheid maakt dit dat Robin een artiest is zoals we die in Nederland maar weinig tegenkomen. In het najaar van 2024 brengt Robin een langverwacht nieuw album uit. In de aanloop naar de release van dit album trakteert Robin Borneman zijn fans in ons theater op een uniek voorproefje: in de spotlights van De Lievekamp zal hij, behalve uiteraard een aantal favoriete songs van zijn vorige albums, een aantal nummers van het nieuwe album komen spelen.

Kaartverkoop
Toegangskaarten voor het theaterconcert van Robin Borneman op vrijdag 22 maart om 20.15 uur in de Rabo Zaal van De Lievekamp, zijn voor € 19,50 (exclusief ticketfee) te koop via www.lievekamp.nl en aan de Theaterkassa. Telefonisch reserveren is mogelijk tijdens openingstijden via (0412) 66 76 76.