Een ware metamorfose had de Blauwe Zaal van Partycentrum De Kentering in Rosmalen ondergaan en die was zowaar omgetoverd tot Dé Huiskamer van Rosmalen en die sfeervolle ambiance was al bij binnenkomst goed voelbaar.

Velen hebben van 27 t/m 30 december van deze ambiance genoten om met buren en/of vrienden er even te kunnen zijn en met heel veel optredens kwam het Huiskamer-gevoel zeker tot z’n recht.

En die optredens waren zeker een bezoekje waard, wat dacht u van: het Rodenborch College, de band Pasta, Popkoor Just Between, de band Shapshots, Dans & Balletstudio Geraldine, de band Face to Face en de band Copchase, waarvan de zanger Ted Lock afscheid nam.

Het avondprogramma van zaterdag 30 december werd geopend  door Leander Pennings met aansluitend de finale kwis waarna de Do You Remember Band o.l.v. Diana Huismans met gastvocalisten: Malu Koning, Marieke van der Plas en Joost van Berkel dit 4-daagse TOP 2000 café op de hun welbekende wijze mochten afsluiten in een volle Blauwe Zaal en ook dit jaar was ROS Radio/TV er ook weer bij.

Tekst en foto’s Ted van der Loo