Het Bambergers 55+ Carnaval staat voor de deur, en dit jaar presenteren CV De Bambergers met trots de hilarische show “NAOR DE REVUE”. Dit sprankelende spektakel belooft een hoogtepunt te worden in de Oeteldonkse carnavalskalender.

Op de vooravond van carnaval dreigt het iconische Oeteldonkse café “De Bambesjoerder” haar deuren te moeten sluiten vanwege een tekort aan personeel. In een ultieme poging om dit te voorkomen, besluiten de trouwe stamgasten om zelf in te springen als personeel. Dit leidt tot komische en knotsgekke situaties. Wie tapt het beste biertje? Wie wordt de toiletjuffrouw? Wie bewijst zich als de sterkste portier? Maar vooral, wie vertolkt de rol van Moeke Greet, de hartelijke uitbaatster die alle klanten met hun zorgen en liefdesproblemen ondersteunt?

De Bambergers brengen deze intrigerende verhaallijn tot leven in een spectaculaire show, met wervelende dansen, fantastische liedjes en hilarische sketches, gepresenteerd door beroemde Oeteldonkse artiesten, Vooropleiding Hedendaagse Dans en het fenomenale orkest “De Geitenbreiers”. Ze zullen het nieuwe theater op hun onnavolgbare wijze inwijden.

Nieuw dit jaar is de prijs voor het beste kostuum. Een vakkundige jury zal de bezoekers beoordelen op hun kostuums, gebaseerd op het thema Revue en Theater, en er zullen prijzen worden uitgereikt aan de meest creatieve en indrukwekkende outfits.

De kaartverkoop voor dit bruisende evenement begint op 16 januari 2024 om 11.00 uur bij de kassa van het Theater aan de Parade en is beschikbaar via de website van Theater aan de Parade: www.theateraandeparade.nl

  • Donderdag 8 en vrijdag 9 februari 2024
  • Locatie: Hoftheater der Amadeiro’s in het nieuwe Theater aan de Parade
  • Aanvang: 18.33 uur
  • Zaal geopend vanaf: 18:00 uur
  • Entreekaarten: €25,00 inclusief 1 consumptie
  • Met Bal nao!

Bambergers Lunch Bridge Drive
Dit jaar biedt CV De Bambergers ook de mogelijkheid om deel te nemen aan de Bambergers Lunch Bridge Drive op de donderdag voor carnaval. Het batig saldo van deze bridge drive komt ten goede aan de organisatie van het Bambergers 55+ Carnaval. De bridge drive wordt georganiseerd door Tini Kurvers en Léon Reijner en vindt plaats in het prachtige nieuwe Theater aan de Parade. 
Oeteldonk Onthaal om 10:00 uur met een kopje koffie, brandewijn en versnapering Aanvang: 10:30 uur 

 

Voor meer informatie en inschrijvingen voor de Bambergers Lunch Bridge Drive, kan men een e-mail sturen naar bridgedrive@veuraltijdjong.nl.