In de week van 8 januari rijdt de Afvalstoffendienst door de gemeente om kerstbomen op te halen. Heeft u een eigen grijze of groene container? Zet uw boom dan bij uw container aan straat.

Maakt u gebruik van een ondergrondse of een gezamenlijke container? Leg de bomen zoveel mogelijk bij elkaar op de inzameldag. Doe dit voor 07.30 uur.

Maandag 8 januari: Molenhoek, Maaspoort (Schepenbuurt, Schoutenbuurt en de Valleien), De Hoeven/Sparrenburg, Engelen, Hintham en alle hoogbouw.

Dinsdag 9 januari: De Borchen (oost), Centrum Rosmalen, Sprokkelbosch,Aawijk, Graafseweg, Lagelandstraat, Maaspoort (Zilverpark, de Polders, Italiaanse buurt) en alle hoogbouw.

Woensdag 10 januari: De Vliert, De Muntel, De Haren, Groote Wielen (De Hoven), de Borchen (west), Overlaet, de Pettelaar, ‘s-Hertogenbosch Zuid, Hekellaan, de Meerendonk, de Donken, de Morgen, de Buitenpepers, De Reit, Eikendonkplein, de Hofstad en de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch en alle hoogbouw.

Donderdag 11 januari: Willemspoort, Orthen (poort), Paleiskwartier, Maliskamp, Kruisstraat, Boschveld, Deuteren, Schutskamp, Henriëttewaard, Bokhoven, Haverleij, Eimeren (Maaspoort), Rompertcentrum, Muziekbuurt, Vinkel , Nuland en alle hoogbouw.

Vrijdag 12 januari: Kruiskamp, Empel, De Slagen, Hambaken, Rompert en alle hoogbouw.