Op zondagmiddag 28 januari organiseert Stichting Estia een lezing met als onderwerp: ‘Wat is Psychologische astrologie’. Threes Brouwers, professionele astrologe van praktijk Nekya,  zegt over haar lezing: Het is fijn dat astrologie tegenwoordig zo populair is, vooral onder jongeren.

De meesten halen hun informatie van internet en dat is logisch in deze tijd. Maar het is wel jammer dat het daar meestal gaat om wat we populaire astrologie noemen. Daar kun je best wel wat inzichten over jezelf uit halen, maar vergeleken met de serieuze psychologische astrologie is dat soms toch wel wat oppervlakkig.

In deze lezing ga ik vertellen wat het verschil is, hoe een professionele astroloog werkt en wat je daarmee kunt doen. We gaan zien dat er in elke horoscoop groeipotentieel schuilt en dat er altijd, naast dat wat vast ligt, een vrije wil is waarmee je zelf kunt bepalen op welk niveau van bewustzijn je verkeert. Een goede astroloog zal vooral daar naar kijken en je handvatten aanreiken om verder toe te groeien naar wie je in wezen bent of bedoeld was te zijn.

Locatie: SCC De Biechten, Vincent van Goghlaan 1, 5246 GA Hintham (Den Bosch). Kosten € 12,50  Aanvang 14.00 uur (welkom vanaf 13.30 uur). Aanmelding via aanmelden@estia.nu Vanaf ongeveer 16.00 uur is er na de lezing weer een Spiritueel Café; ook als je de lezing niet hebt bezocht.