Na een ietwat gelijkopgaande eerste helft, kwam TOGB door een goedlopende aanval op een 0-1 voorsprong. Dat was ook de ruststand. OJC had tot die tijd niet veel in de melk te brokkelen.

De tweede helft gaf echter een ander beeld. OJC kreeg meer overwicht en dat resulteerde in de 59ste minuut in een fraai schot van Mouad Hassan op de paal, waarna Job Viellevoye de rebound koeltjes binnen tikte. Ook in het verdere vervolg van de tweede helft bleef OJC de betere partij. Jammer genoeg bleef een tweede treffer uit, ondanks enkele grote kansen voor OJC.

De wedstrijd stevende af op een gelijkspel, maar tot overmaat van ramp sloeg TOGB in de extra tijd toe en scoorde een tweede treffer.   Einduitslag 1-2

Volgende UIT-wedstrijd:  Zaterdag 20 januari 15.00 uur |  Kloetinge – OJC Rosmalen