Dat Welcome to Satisfaction al jaar en dag staat als een huis, is geen nieuwtje meer. Al vele jaren schittert het op de tweede zaterdag van het nieuwe jaar. Zo ook zaterdag 13 januari jl.

Iedere bezoeker was goed gemutst en kwam met hetzelfde doel naar De Kentering :  Een avondje gezellig uit en lekker los gaan met vrienden en bekenden. 

De vijf bands droegen stuk voor stuk daar een steentje aan bij. Boven in de pub was het weer stampvol en dat kon ook naast niet anders met het aanstekelijke optreden van Dr. Feelgood Live.

In de Blauwe Zaal zorgde Tin Soldiers met nummers uit de jaren zestig en zeventig waarmee de muzikale fijnproever ruimschoots bediend werd.

Ook in deze zaal maakte This is Tina de avond daar compleet. Zangeres Maureen, vergezeld door twee backing vocals/danseressen en puike muzikanten, zette een spetterend optreden neer waar menigeen flink van onder de indruk was.

In de Theaterzaal was het één groot feest met de allround band Knock Out. Deze grote formatie blonk uit met hun brede repertoire. En last but not least was Alice in Wonderbra dé klap op de vuurpijl.

De editie 2024 kan weer in de annalen als een zeer geslaagde Welcome to Satisfaction. Op naar de volgende. En die is zaterdag 11 januari 2025.

De foto’s zijn gemaakt door Ben Nienhuis van BWC Pictures.