Clown Friepie is jarig en dat viert hij tijdens de kinderfeesten op zaterdag 3 februari in Residentie te Rosmalen. Tijdens deze middag kunnen kinderen van het basisonderwijs In Rosmalen vanaf 14.00 uur genieten van hun carnavalsfeest boordevol activiteiten.

SJV Rosmalen en de Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval organiseren samen dit evenement in de theaterzaal van De Kentering. De vertrouwde spelletjes kunnen gespeeld worden, de kinderen krijgen een versnapering en ook nog een presentje uitgereikt. Jeugdprins Morritz d’n Urste en zijn Jeugdraad van XI komen de polonaise meelopen en de dansmariekes laten hun nieuwste dansen zien. Een feest dat je dus niet mag missen. Clown Friepie en zijn assistentes hebben een mooi programma samengesteld voor deze middag. De zaal gaat open om 13.30 uur en het programma begint om 14.00 uur. De entree bedraagt € 6,00 per kind en de bijbehorende polsbandjes om aan alle activiteiten deel te kunnen nemen zijn verkrijgbaar aan de kassa van De Kentering op 3 februari vanaf 13.30 uur.

 

Kapot VET Carnavalsfeest groep 8 tot en met 17 jaar

Na het succes van vorig jaar gaan we door en organiseren voor de jeugd van groep 8 tot en met 17 jaar wederom het Kapot VET Carnavalsfeest. Het feest van het jaar waar geen alcohol geschonken zal worden. De jeugd valt vaak tussen wal en schip wat carnavaleske mogelijkheden betreft. De jongste carnavalsclub van Zandhazendurp De Mafklappers organiseert onder toeziend oog van de Raad van XI een VET feest voor deze doelgroep. Op zaterdag 3 februari ben je vanaf 20.00 uur van harte welkom in Residentie De Kentering om dit gave feest mee te komen maken. Een dj draait de leukste platen en de avond duurt tot 00.00 uur. De dresscode is carnaval, de entree bedraagt € 7,00 inclusief twee consumpties en kaarten zijn te koop aan de kassa op de avond zelf. De kassa sluit om 21.00 uur, zorg dus dat je op tijd binnen bent. Op deze avond geldt, binnen=binnen en buiten=buiten.