Traditie getrouw was ook dit jaar 2 weken voordat carnaval van start gaat, de carnavals-bingo, georganiseerd door Ut Neij Clubke voor de bewoners van Zorgcentrum Annenborch, dat ook gelooft in het thema van Zandhazendurp 2024, want Annenborch staat voor ‘un goeie aard’ en wil graag een goede buur zijn voor Rosmalen.

Door het kopen van een embleem voor € 7.00 steunt men de actie voor de aanschaf van een nieuwe geluidsinstallatie, dus doen ……..

Aan deze middag werkten mee Prins Olaf d’n Urste, Adjudant Niels en Rein Merkx, voorzitter Stichting Vrienden Rosmalens Carnaval, Jeugdprins Morritz d’n Urste, Adjudant Milo van Dijk en Tim Kersten als ceremoniemeester.

Twan van de Broek en Piet van de Plas, die als spelleiders de bingo-ballen lieten rollen, zodat iedereen in de prijzen viel, terwijl de andere leden van Ut Neij Clubke zorgden dat de aanwezigen hun natje en droogje netjes kregen uitgeserveerd.

Enkele muzikale momenten werden zoals gewoonlijk sfeervol ingevuld door CV De Likkebaerden, terwijl de mini garde enkele optredens gaf, hetgeen door de aanwezigen met applaus werd beloond beloond.

Nadat iedereen in de prijzen was gevallen werd deze carnavaleske bingomiddag muzikaal afgesloten door zangeres Dominique.

Tekst en foto’s Ted van der Loo