Wie wie o wie wil dat nou nie? Een middag heerlijk lachen en tevens ons goede doel steunen. Op zondagmiddag 7 april gaan wij bij ons in de Kentering in Rosmalen een geweldige tonpraatmiddag organiseren voor de stichting Energy4all.

Voor Jenske en haar lotgenootjes gaan we ons inzetten met het doel dat het medicijn voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte vlug op de markt komt. De eindstreep is in zicht en het medicijn is er bijna. We hebben zes lieve bevriende toppers van tonpraters(sters) bereid gevonden om belangeloos mee te werken aan onze benefietmiddag. Ook hebben we nog een muzikale verassing in de pauze. Dit wil je toch niet missen? Wil je er bij zijn dat kan. Stuur een mail naar hanseijkemans1952@gmail.com

Vermeld de naam waarop de kaarten moeten worden gereserveerd, het aantal kaarten, en je mobiel nummer.

Je ontvangt een bevestiging  via de mail met de stoelnummers. Op je 06 nummer krijg je een betaalverzoek. Na betaling staat de reservering vast.

Alvast bedankt namens Jenske en haar lotgenootjes.