Met medewerking van o.a. de Hannusclub, SJV, de muziekklas van het Rodenborch College, de clubkes en vele vrijwilligers, ging rond 9.30 uur weer de scholenoptocht van start, om via het centrum naar Residentie De Kentering te gaan, waar Prins Olaf D’n Urste met Adjudant Niels en leden van de Raad van XI  en veel publiek langs de kant stonden te genieten van de kleurige scholenoptocht.

En wat een prachtig en gezellig carnavalsfeest was het bij Residentie De Kentering waar tijdens het carnavalsfeest de jeugd zich lekker uit kon leven tijdens het zingen, springen en hossen en werden van de kinderen door mij foto’s gemaakt, die door de organisatie naar de desbetreffende scholen worden gestuurd, aan de hand van ‘het scholenbord’ dat door de kinderen op de foto werd vast gehouden.

Tekst en foto’s Ted van der Loo