Geweldig, grandioos, wat een klasse, geweldige clubkes en nog meer van die opmerkingen kon men vanaf 19.15 waarnemen op vrijdag 9 februari in De Kentering te Rosmalen die met carnaval dient als Residentie van Zijne Doorluchtige Hoogheid Prins Olaf d’n Urste, die zelf met zijn onafscheidelijke Adjudant Niels aanwezig was en ook stond te genieten wat er in de Blauwe zaal en de Theaterzaal door muzikale hoogstandjes te horen was, dat zelfs mijn hart iets sneller ging kloppen en dan heb ik niets te veel gezegd.

Uit diverse windstreken was men aanwezig, o.a.: IJsselstein, Heeze, Vliegbasis Volkel, Den Haag, Leersum, Bussum, Dordrecht, Haarlem, Tilburg, Vught, Weert, Veghel en ook de Likkebaerden uit Rosmalen.
Een compliment aan De Kentering voor wat er voorgeschoteld werd.

Tekst en foto’s Ted van der Loo