Vanaf vrijdag 16 februari haalt de Afvalstoffendienst weer afval op. Zowel bij inwoners uit de gemeente ’s-Hertogenbosch maar ook in Heusden, Oisterwijk en Vught. De juiste inzameldagen vindt u op de Afvalkalender en in de Afvalstoffendienst app.

Vanaf vrijdag 16 februari rijden we ook onze nieuwe routes. Het kan zo zijn dat wij op een andere dag uw afval op komen halen, dan u van ons gewend bent. Zet uw afval op de inzameldag daarom voor 7.00 uur aan straat.

Inwoners van de gemeente ’s-Hertogenbosch en Vught mochten, als hun grijze container vol was, het restafval éénmalig in de groene container doen. Houd bij het aanbieden van de containers, de data uit de afvalkalender aan. Dus mag uw grijze container naar buiten? Zet deze dan aan de straat. Is uw groene container aan de beurt? Dan mag u deze éénmalig aanbieden met restafval erin.