SJV’s paasspeurtocht  Zaterdag 30 maart tussen 10.00 – 16.00 uur  

Ook dit jaar organiseert SJV weer haar paasspeurtocht, een gezinsactiviteit in het mooie voorjaar. Kom op zaterdag 30 maart tussen 10.00 en 16.00 uur speuren in het gezellige centrum van Rosmalen. Tussen de aangegeven tijdstippen staat de SJV-tent op de Driesprong, waar je je opdrachtenkaart kunt kopen. Dit is je deelnamebewijs. De kosten zijn €2,00 per kind, volwassen begeleiders speuren gratis mee.   

Hoe werkt het?  

Op de opdrachtenkaart staat een foto van een deel van een winkelpand; dit is het startpunt van de speurtocht. Wanneer je dit pand hebben gevonden, hangt op de winkelruit een poster met daarop een foto van de volgende stap van je speurtocht. Door van winkel naar winkel te lopen, vind je iedere keer een stukje van een op te lossen rebus. Ook hangen in de etalages van de deelnemende winkels (papieren) paaseieren. Hoeveel eieren tel je totaal?  

Wanneer je de route helemaal gelopen hebt, kun je je puzzelresultaten inleveren bij de SJV-tent. Tijdens en na je speurtocht is hier ook ranja te krijgen.   

Na de speurtocht gaat de paashaas alle antwoorden controleren. Alle juiste inzendingen maken kans op leuke prijzen.