Op 21 februari 19.30 organiseert Stichting Estia een lezing over chakra’s en de menselijke aura met de bekende parapsycholoog Richard Krebber. De parapsychologie hanteert een mensbeeld dat ontwikkeld is in India/Tibet.

Hierbij beschikt de mens naast de ons bekende zintuigen ook over een buitenzintuiglijk waarnemingssysteem, bestaande uit Chakra’s en het Aura. Ook in de Chinese cultuurcode kent men dit systeem, daar spreekt men echter van ‘Meridianen en Poorten’.

Tijdens deze interactieve avond komen ook zaken aan de orde als de parapsychologische visie op Energetische reiniging, Aarding en Afscherming, Reading & Healing. Richard Krebber publiceerde talrijke artikelen over parapsychologische- en spirituele onderwerpen en schreef diverse boeken.

De lezing vindt plaats in Ons Trefpunt op woensdagavond en begint om 19.30 uur.

De lezing kost € 15,-. Aanmelden kan via aanmelden@estia.nu  Op woensdag 20 maart volgt nog een lezing: ‘Paranormaliteit, Hoogsensiviteit (HSP) en Heldervoelendheid’